360 graden fotografie

360 graden fotografie is een van nieuwste technologieƫn om uw klant een reƫle beleving te geven van omgeving en product.

Bewezen is dat het koopgedrag daadwerkelijk veranderd op het moment dat een product online rondom te bekijken is. Deze mogelijkheid bied Zheyda fotografie u ook. Zo kunnen wij uw producten in 360 graden rondom fotograferen en start klaar voor uw webshop aanleveren. plug in play!

Ook in de woningmarkt, bouwplaatsen en evenementen wordt veel gebruik gemaakt van 360 fotografie. maar dan is de werking uiteraard om het toestel heen. Ook hierin kunnen wij iets voor u betekenen. Wij schieten de foto’s voor u en leveren een kant en klare link aan die u alleen nog maar op uw site hoeft te plaatsen. Uiteraard met de mogelijkheid om hier product of doorloop klikken in te plaatsen. 360 fotografie is een standaard in de toekomst.

Uiteindelijk draait natuurlijk alles om beleving

Wil u meer weten? Een prijs of direct een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken?
Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier (reactie binnen 24 uur) of bel ons via Tel: 06-52033081 wij staan u graag te woord.

Adres:
Sweelinckdreef 7, 3906 ZC, Veenendaal
Mobiel: 0643687332
Over Zheyda fotografie

Wij combineren moderne fotografie met de nieuwste technologie van fotobewerking, om uw wensen ongeacht de situatie of plaats volledig te kunnen vervullen..

Newsletter

[mc4wp_form id=”47″]

Laatste Nieuws